FORBUDT KÆRLIGHED

| reklame | Karl Fazer

chokolade… jeg elsker dig! Men du er så forbudt, for du gør mig rund og blød.

Chokolade x kærlighed

Chokolade er for mig kærlighed, en forbudt en af slagsen – men jeg giver alligevel efter, for jeg kan ikke undvære den. Kender du det?

Herhjemme er chokolade stort set det eneste “slik” vi spiser, hverken Witus eller jeg er faktisk helt vilde med slik, Mads derimod spiser alt.

Karl Fazer

Jeg forbinder det mærke med to ting, min forhenværende kollega fra Finland, og pariserfromage!

Hvis du ikke ved hvad Pariserfromage er, ja så er det en fejl i din opdragelse. Pariserfromage er en luftig chokolademousse med mint smag, den smager himmelsk! Det var den ultimative dessert da jeg var barn, og den er nemlig lavet af Karl Fazers Fazermint chokolade.

Måske verdens bedste dessert

I skal da ikke snydes for en bette opskrift, så kan i få en lille bid af min barndom.

Pariserfromage 4 Pers.

200g Fazermint chokolade

2 æggeblommer

1 spk rom eller whisky

2 æggehvider

2 1/2 dl fløde

smelt dit Fazermint chokolade over et vandbad. Pisk det derefter sammen med æggeblommerne og rommen/whiskyen. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til flødeskum. Vend æggehviderne og flødeskummen sammen. Vend forsigtigt chokoladeblandingen og dit æggehvide/flødeskum sammen til en ens masse. kom i en skål, eller hvad du nu vil have det i, og kom på køl til det sætter sig.
pisk evt. lidt ekstra flødeskum til pynt.

ENJOY!

/Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen