(U)HYGGELIG KAGE

|reklame| Valsemøllen

Lørdag betyder herhjemme BAGEDYSTEN! Og med skuffen fuld af Valsemøllen kageblandinger var det jo oplagt at bage en bette kage. Til de af jer der har fulgt lidt med, ved i måske jeg hader at måle og veje af, ja jeg hader faktisk at bage, men ikke når jeg blot som idag kun skal tilføje en ingrediens. Det jeg elsker ved at bage, er at man kan dekorere.

Halloween kage

Aftens tema må jo være halloween, Witus er helt besat af det, så jeg valgte en lækker brownie og gav den lige lidt ekstra kærlighed, i får her en fremgangsmåde.

 1. Bland kageblandingen, i det her tilfælde skulle der blot tilsættes vand også skulle den røres 3 min i røremaskinen
 2. Hak en håndfuld hasselnødder og kom i blandingen
 3. smør formen – jeg valgte en springform
 4. Hæld blandingen i
 5. tilsæt en håndfuld smil chokolade, du ved dem med karamel indeni
 6. i ovnen i 25 min
 7. imens kan du lave dine halloween figurer, jeg har lige fået en airbrush så jeg skulle lige prøve at farve skumfiduser. Resten er lavet i fondant. Det er bare at springe ud i det!
 8. kagen ud og køle af
 9. når kagen er afkølet tager du en håndfuld skumfiduser, kommer dem i en skål og i microovnen i 30 sek.
 10. så kommer du forsigtigt fingrene ned i massen (det kan være varmt) arbejd med det mellem dine fingre til du kan trække tråde, også kan du fordele på dine kage, så får du den her spindelvæv effekt.
 11. sæt dine figurer på kagen, og så nemt kan det gøres

Valsemøllen

Nu har jeg prøvet flere af Valsemøllens kageblandinger, og jeg må tage hatten af, for nøj de smager godt, også er det jo bare super nemt! Selv Witus kan jo næsten bage en kage selv. Okay måske ikke helt, men han kan ihvertfald nemt være med, og han elsker det!

En klassiker

Én af de kager vi har prøvet, og som vi med sikkerhed kan sige ikke er sidste gang vi prøver, er citronmånen. Den var så svampet og lækker, også havde den bare den helt rigtige citron smag. Man må sige citronmånen er blevet populær igen, og med rette hvis du spørgere mig!!

Nu vil jeg gøre klar til Bagedysten med min skønne familie, også håber jeg kagen smager så godt som jeg håber!

/Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen