HALLOWEEN I MADPAKKEN

Witus er helt vildt fascineret af halloween, og alle de figurer der forbindes med højtiden. selvom halloween ikke er noget vi praktisere herhjemme, så syntes jeg det er lidt hyggeligt at overraske Witus med en (u)hyggelig madpakke.

Overskuds mor?

Mange spørgere hvordan jeg har overskud til at være så kreativ med Witus madpakke – for mig handler det ikke om overskud, tværtimod!
Jeg er alt hvad en overskuds mor ikke er, vi har en stresset hverdag som alle andre, og Jeg ville ønske jeg have meget mere tid med Witus, men sådan fungere moderne familier altså ikke.

Kreativ og ro til hovedet

Tro det eller lad vær, men når jeg er kreativ, fx med at smøre en spændende madpakke, så får jeg ro i hovedet, jeg hygger mig virkelig med det, og tanken om at Witus bliver glad når han åbner den gør mig helt varm inden i.

Måske den faste læser ved at jeg har svære problemer med hovedet efter et fald i december 19 som desværre resulterede i en svær hjernerystelse, ligeså stille finder jeg ud af hvad der giver mig ro, og mærkeligt nok giver det at smøre madpakke mig det, MEN kun når det er en kreativ en af slagsen!
Så kære medmødre, slå ikke jer selv i hovedet over i måske giver jeres unger klap sammen madder med (det gør jeg også) det her er mere tiltrængt til inspiration.

Mumie pølser

Den her er faktisk nem nok, jeg har taget den ULTRA lette version og købt færdig dej. Jeg valgte butterdej, men man kan bruge både pølsehorns, pizza og tærte dej til det – vi elsker bare butterdejs pølsehorn, hvis du ikke har prøvet det så giv det et skud.

fremgangsmåde er blot at jeg har skåret butterdejen i lange strimler, jeg brugte et pizzahjul, det syntes jeg er nemmest. Strimlerne viklede jeg rundt om en halv pølse – i ovnen til de er gyldne. Øjnene er lavet ud af fondant, og nej jeg ville aldrig spise pølsehorn med fondant, men ungen ELSKER når hans mad har øjne, og øjnene færdiggøre ligesom figuren.

Græskar manden

Han er blot lavet ud af Sharon frugt, til dem der ikke kender dem er det en lækker frugt som er mega sød, det rene slik hvis man spørgere mig. Jeg har bare skåret en skive af frugten, og skåret ansigtet, et lille stykke agurk udgør stilken.

Flagermus og vampyrbamse

Brød skal der til – det er lidt forskelligt hvad brød Witus får med, men denne fang er det to stykker toast og et rugbrød. Toast brødet er lagt dobbelt, udskåret som en flagermus, smurt med leverpostej. Øjnene er igen fondant, tænder er ost. VampyrBamsen giver lidt sig selv, den klassiske bamsepølse som Witus ELSKER! Jeg har blot skåret et par tænder ud af ost.

Edderdellen

En klassisk frikadelle, forvandlet til en edderkop. Benene er butterdej, jeg tog blot en rest fra pølsehornene, lavede en “pølse” med sølvpapir og lagde dejen derover så de fik krumningen. Øjne igen fondant. Benene er påsat ved at lave huller ind i frikadellen og derefter kunne de monteres.

udover det på billedet har han også fået en “kedelig” halv banan med, tit laver jeg faktisk delfin bananer, men den passede ikke rigtig ind i temaet idag.

Jeg håber jeg har inspireret lidt til ungernes madpakke!

/Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen