FRISØREN UDEN HÅR

|reklame| Hair Lust

Jeg har taget Hair Lust vitaminer i 4 måneder nu, både vingummier og kapsler – jeg vil dog sige at Vingummierne vinder, de smager alt for godt!

Hårtab…

Som i måske ved slog jeg hovedet tilbage i december måned, hvilket gav en masse smerter, en sygemelding og jeg stressede helt vildt over den situation jeg pludselig befandt mig i. Håret er utrolig sensibel og viser hurtigt når noget er galt. Hos mig var det hårtab, jeg har nok mistet halvdelen af min manke siden ulykken, tiltrods for jeg kun bruger ordentlige produkter, jeg er trods alt uddannet frisør, og jeg om nogen ved hvordan jeg plejer mit hår. Hårtab kan skyldes MANGE forskellige ting, Hair Lust har lavet et super godt indlæg netop om dette, som jeg linker til her https://thehairlust.com/blogs/blog/hartab-hos-kvinder-arsag-og-behandling

Mine meget tynde længder

4 måneder med Hair Lust

Jeg har ikke et mål om et tykt og langt hår, det kunne selvfølgelig være lækkert! Men, jeg har typisk skandinavisk hår, og det bliver ALDRIG en stor tyk manke. Mit mål var at få mit hår tilbage til normalen, jeg er der ikke endnu men der går ikke længe! Jeg kan begynde at have hænge hår igen uden at det ser helt galt ud. Som konsulent for et frisør produkt firma er det vigtigt for mig at have pænt hår, så det har virkelig været et knæk i selvtilliden at kæmpe med hårtab – så spørg mig om jeg er lykkelig over håret heldigvis snart er tilbage til normalen!

Fornyet volume

Et liv med kosttilskud?

Det kan du bande på! Jeg tør ikke andet. Tænk to lækre vingummier kan have så store effekt på håret (og vipperne) det er da bare win win så det basker! Hair Lust, i har gjort mig afhængig! En stor tak for at jeg måtte være jeres testperson, jeg kan med hånden på hjertet anbefale jeres vitaminer til, ja til alle med hår faktisk. For selvom du ikke lider af hårtab, så er det min overbevisning at alle har godt af at tage kosttilskud som Hair Lust, om ikke andet kan man få sig en lille treat hver dag i form af deres lækre vingummier.

/Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen