SLUT MED TYNDT MOR HÅR!

|reklame| Hair Lust

Nøj hvor gad jeg godt at have en stor tyk manke, men der må jeg nok sande at jeg rent genetisk aldrig kommer derhen – jeg er bare “typisk skandinavisk” men selvom mit hår er fint, så er det desværre blevet decideret TYNDT! Totalt slasket! Og det er tiltrods for jeg altid bruger de bedste produkter (er frisør uddannet) men håret sladre om din almene tilstand.

Sladrehank!

Mit hår er den vildeste sladrehank! Det viser hvis jeg ikke har det godt. Og det er jo faktisk meget smart, for jeg er ikke så godt til at lukke folk ind. Meeeen ville nu hellere have en lækker tyk manke, end en tynd slasket sladrehank. Som i måske ved slog jeg hovedet tilbage i december 19, det har resulteret i en masse fysiske og psykiske problemer – og det bærer mit hår (desværre) præg af.

Førstehjælp

Jeg er uddannet frisør, og lever af at sælge profesionelle frisør produkter, så jeg ved om nogen hvordan jeg behandler mit hår godt, men alligevel er jeg ikke herre over hvad der sker inden i min krop. Som sagt reagere mit hår kraftigt på min tilstand, denne gang har det resulteret i et stort hårtab, og det kan mit hår slet ikke bære. Så det jeg kan gøre med mine produkter er bare ikke nok, for de hjælper kun på det hår der er ude, og har ikke en effekt på væksten. Så jeg er begyndt at yde førstehjælp på mit hår i form af vitaminer.

Beauty comes from the inside

Den sætning har du sikkert hørt, og der er noget sandhed bag. For selvom det er super vigtigt at pleje dit hår med ordentlige produkter, så er det mindst ligeså vigtig at pleje det indefra. Jeg er igang med at teste hårvitaminer fra Hair Lust – normalt forbinder jeg vitaminer med noget kedeligt, og jeg glemmer dem ALTID! Men jeg glemmer ikke mine Hair Lust, for de små lyserøde vingummier smager fantastisk! Jeg tager 2 stk. hver aften, og de er min lille treat.

Min oplevelse

Jeg har taget vitaminerne i 1,5 måned nu, mit problem er at mit hår er tyndt og mangler fylde, så det vil vitaminer eller ej tage længere tid før jeg får et mærkbart resultat. Og netop det skal folk huske, tålmodighed! Man skal ikke regne med at få hår med et trylleslag, selvom det da er at foretrække, men specielt når man har langt hår skal håret nå en vis længde for at man kan se det. MEN når det så er sagt kan jeg allerede begynde at mærke jeg har fået mere fylde i min bund, mit hår klasker knap så meget og det viser mig at “skidtet” virker!
Jeg har dog oplevet en bonus effekt ved dem! Mine vipper er gået amok! Jeg bruger ikke vippeserum og de er blevet mega lange efter jeg er begyndt med Hair Lust og jeg spurgte dem faktisk omkring det, og de sagde at nogle oplever at vipperne får vokseværk!

Jeg fortsætter med vitaminerne noget tid endnu, jeg har både modtaget vingummier og almindelige piller jeg skal prøve. I bliver selvfølgelig opdateret på udviklingen.

i mellemtiden kan du her læse lidt om hvad der kan være skyld i dit hårtab, især vi kvinder oplever periodevis hårtab. https://thehairlust.com/blogs/blog/hartab-hos-kvinder-arsag-og-behandling

/ Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen