ELEGANT, BÆREDYGTIGT OG SKANDINAVISK

|reklame|Poster store

Har du nogensinde været i et hjem uden billeder på væggene? Det har jeg, jeg syntes hurtigt det virker koldt, og upersonligt! 

Det behøver efter min mening ikke at være de store opstillede familieportrætter, der pryder væggene. Personligt er jeg vild med illustrationer og skandinavisk enkelhed.

En billedevæg for få penge

Billedevægge er meget oppe i tiden, men føj, det kan være dyrt både at skulle investere i billeder OG rammerne! Personligt har jeg lige skiftet alle mine sorte rammer ud med messing, og det kan nemt koste et par tusind.

Så lad mig dele en side med jer, hvor alle ligegyldigt budget kan være med.

Plakater, plakater og atter plakater

Det er en webside der hedder poster store. Som navnet indikere forhandler de plakater, men også rammer, begge dele til små penge.

Poster Store har plakater til enhver smag, både til dig som er til smukke aktitekturplakater, til den udbred fashionista, eller naturelskeren som ønsker rolige natur plakater. 

Indretnings hjælp

Poster store har en inspirations side, hvor du kan se forskellie plakater sat sammen til Billedevæg, på den måde kan du se hvilke billeder der passer godt sammen. Hvis man klikker på billederne kommer man ind, hvor man kan komme produkterne fra inspirationsbilledet direkte i kurven, i den størrelse som er på inspirationsbilledet, og med tilhørende ramme. Man kan selvfølgelig altid redigere i størrelse og ramme farve, men man kan også købe “looket” hvilket jeg syntes er smart, for mange er lidt lost når det gælder indretning, og har brug for en hjælpende hånd.

Mangler din bolig lidt stemning, eller skal der bare friskes op med lidt nyt på væggene, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at kigge forbi posterstore.dk Jeg har faktisk fået lov til at forkæle jer med en rabatkode der giver jer -30% på alt *undtagen selection kollektionen og rammer 

RABATKODE: michelleherum30

Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden.

Koden er gældende fra 8/7 til 5/8

Jeg kan ikke vente med at få vores nye hus, hvor mine nye smukke plakater fra poster store skal pryde væggene.

/Michelle 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen