KUN DET BEDSTE TIL MIT GULD!

|reklame|
Hvad går du op i når du vælger dyne til dit barn? Jeg har været så heldig at få lov at (momster)teste en Änglamark juniordyne fra Coop shopping.

Det bedste, tak!

Mit guld er min søn, han er det dyrebareste jeg har, og kun det bedste er godt nok! Men hvad er det bedste lige?

Når jeg skal købe dyne til Witus, så er der flere faktorer der spiller ind, én af dem er selvfølgelig den ikke skal indeholde alle mulige kemier osv, for en dyne er noget han ligger svøbt i, i mange timer hver dag.

Änglamarks dyner er både mærket med svanemærket og Astma- og Allergiforeningens krans, dette giver mig som forældre en sikkerhed i at jeg svøber mit barn i noget “sikkert” der ikke indeholder skadelige kemikalier.

Hvad er ellers godt?

Dynen har fx en god bæreevne hvilket betyder den holder sig luftig og lækker! Bomulden er økologisk og er Oeko-Tex Standard 100, hvilket betyder den lever op til miljø- og sundhedsmæssige krav. Så er den desuden lavet så den skyder det overskydende varme væk, hvilket gør den ideel til de varme måneder, ELLER hvis man som jeg har et meget varmt barn. Witus brænder nærmest når han sover, så han er typen der sover med sommer dyne året rundt. 

Det lyder lidt pebret!

Kvalitet og pris høre typisk sammen, men der er https://shopping.coop.dk/ temmelig fornuftige med deres priser. De har fx medlemsrabat, hvilket gør du kan spare 200 kroner på denne dyne! Dvs. At dynen kommer helt ned i en pris der hedder 599,- hvilket jeg personligt syntes er billigt for en dyne af den kvalitet!

De forskellige dyner både junior og baby kan du se her  https://shopping.coop.dk/boern/tekstil-til-boernevaerelset/babydyner-og-juniordyner?mrke=%C3%84nglamark&type=Sommerdyne&type=Hel%C3%A5rsdyne&type=Juniordyne&type=Babydyne

På momster test kommer der en uddybende anmeldelse af dynen fra andre mødre og undertegnet 

/Michelle 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen