SHORTCUT TIL AT BLIVE DEN PERFEKTE OVERSKUDS MOR

|reklame|
Når jeg skriver shortcut mener jeg det virkelig! Hvem vil ikke ses som den perfekte overskuds mor?

luftige boller og syndige snitter

Et nyt koncept er kommet til byen, måske har du hørt om det eller noget der ligner. Jeg taler om at du kan blive den vildeste bager i byen (ihvertfald min by hvor alt er bake off)

konceptet hedder BAG SELV BOX. Og som navnet hentyder bager du selv, eller du kommer dejen i ovnen, eller du ved… de der boller de allerede så fint har formet for dig som du faktisk bare smider i ovnen. Seriøst nemmere bliver det ikke!

Overskuds mor med minus på energikontoen

Jeg har før testet lignende koncept, det var virkelig også lækkert, men mere besværligt. Altså jeg er jo typen der ELSKER brød! Især friskbagt! Og man får bare ikke særlig godt brød i den by jeg bor, så jeg er jo blevet stærkt afhængig af bag selv box!

Sådan fungere det

Du vælger først den box der passer til dig og din familie, du bestiller (senest onsdag) også bliver den leveret fredag, klar til en masse weekend hygge!
Så snart jeg får brødet, eller dejen.. så smider jeg det på frost, medmindre jeg skal skal bruge det dagen efter. Det kan nemlig holde sig en mdr på frost.

Brødet er IKKE bake off! Det betyder at dejen skal have lov til at hæve når det kommer ud fra køl. Jeg plejer at gøre det sådan her.

Vågner, går ud og tager dejen ud af køleren, sætter det på bageplader og tænder ovnen. Det skal have lov at hæve i 20 min, hvilket passer med min morgenrutine. Når de 20 min er gået smækker jeg bollerne i ovnen, og bum så er der frisk bagte surdejsstykker til hele familien!

Syndigt og lækkert

Bagværk i børnehøjde

Jeg elsker når Witus kan hjælpe til i køkkenet, det er bare ikke altid til at have en 2 årig med når man skal lave alt fra bunden. Med bag selv box er det intet problem! Fx har vi lavet dino hindbærsnitter, han var pavestolt! Til det får man leveret mørdej man selv ruller ud, en sprøjtepose med hindbærsyltetøj og en med glasur (det er det vildeste glasur de laver, ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men det fordeler sig bare perfekt) og sidst men ikke mindst krymmel.
vi lavede både almindelige hindbærsnitter men var også mega kreative og lavede dino snitter! Til stor fornøjelse for bette manden.

Min lille hjælper
marmelade på – glasuren farvede jeg selv grøn
vores kreationer

Til at betale

Det første jeg tænkte da jeg hørte om konceptet var, at det da sikkert er møg dyrt! Men det er faktisk noget alle kan være med på, hvis vi fx køber en weekend box, den indeholder 1 stk. skagensbrød 1 stk. Græskarrugbrød 8 stk. surdejsstykker 2 stk. smørbagte snegle 2 stk. Smørbagte chokolade croissanter – så har vi ihvertfald til 3 weekender, plus rugbrød til en uge! Og den koster 189,- det er der altså ikke noget at sige til!

I kan få -10% i rabat

fordi jeg er så møg begejstret, har jeg fået lov at forkæle jer skønne læsere med en rabatkode! Den giver jer -10% på alt!

Du skal blot trykke ind på linket her så trækker den automatisk -10% fra din ordre

https://bagselvbox.net/?ref:michelle

Gør jer selv den tjeneste og prøv, jeg lover i bliver ikke skuffet (og det bliver jeres mand og børn heller ikke)

/Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen