EN SIKKER BARBERING

|Reklame| ShaveSave
Du kender det sikkert! Sommeren står for døren hvilket betyder kroppen skal gøres sommerklar, dette betyder også at “vinter pelsen” skal fjernes. Personligt får jeg altid de grimmeste røde knopper på mine ben efter barbering, men det er slut nu!!!

Knoppe helvede 

Måske har du hørt navnet shaveSave før? ShaveSave er det dansk mærke, som har specialiceret sig inden for barbering, om det er ben, bikini linje eller ansigt – they got it all! 

Deres produkter er designet sådan at man undgår knopper, se allerede der er jeg solgt!

En god barbering

Jeg har fundet ud af, at for at få en god barbering er produkterne alfa omega!

Jeg er stor tilhænger af shaveSafes gel, den er lidt tykkere end skum, men er også nemmere at arbejde med (syntes jeg), deres produkter eliminere bakterier, som jo er det det kan give røde knopper. 

Hvis du er en af dem der virkelig bøvler med indgroet hår, så er bikini Line repair cream alle pengene værd! Selvom det står bikini Line, så bruger jeg den altså på mine ben, for der virker den også super godt. 

Barbering på abonnement

Hos ShaveSafe kan du købe på abonnement og dermed har du altid fyldt op af dine ynglings barberings produkter, du vælger selv hvor ofte alt fra hver måned op til hver ottende måned – det fede ved at vælge abonnement løsningen (udover at du aldrig render tør) er at du spare penge, det kan en gæv jyde som jeg jo godt li. Og der er selvfølgelig INGEN binding.

Hvis du syntes det lyder som nogle produkter for dig, så tjek deres hjemmeside https://shavesafe.dk 

…og hvis jeg nu skal være lidt sød ved jer, så får i her et rabatlink, så kan i komme godt igang https://shavesafe.dk/forside/43-introtilbud-til-hende

/Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen