DET SKISME VALUE FOR MONEY!

Reklame 

En glad og tilfreds dreng

Den er sej mor!

Witus er vild med hans nye autostol, en rigtig racer stol som han kalder den. Mor her syntes også den er ret så fed, specielt detaljen med armlæn er sej. Den virker desuden bare helt vildt lækker og komfortabel for ham at sidde i, og det er jo det vigtigt!

Noget andet er jo prisen…

Den må koste en bondegård!

Næhhh det gør det overraskende ikke! Prisen for sådan en bandit er 1399,- yes du læste rigtigt! Det er skisme billigt hvis du spørgere mig. Det er value for money! 

Stolen kan bruges fra barnet er 9 mdr til det er 12 år! Yes det er faktisk 12 år og 3 mdr du kan bruge den, dvs under 10 kr i mdr for at have sådan en autostol, hvad siger du så! Wow, får helt dårlig samvittighed over vi gav over 3000 for den anden vi har, av! 

https://shopping.coop.dk/vare/premium-autostol-i-max-sort-graa-9-36-kg-montering-med-3-punktssele-inkl-siddeindsats/5700382598519

Hvad er vigtigt når jeg shopper autostol?

Jeg er faktisk ikke så vanskelig, men sikkerhed frem for alt vil jeg sige! Derned komfort, og begge dele lever Premium I-MAX op til. Og når man så får ekstra for pengene fx i form af armlæn i denne stol, er det bare ekstra lækkert! 

Kender du Coop shopping?

Jeg gjorde faktisk ikke. Jeg kender godt Coop i form af de fysiske butikker, men jeg viste ikke de havde en webshop, viste i det? 

Shoppen er mega nem at finde rundt i, der er alverdens katagorier og underkatagorier hvilket jeg ELSKER! For så bliver det da ikke nemmere! 

Med autostolen her har de faktisk lagt en film op, og en manual, det er service! De har alt hvad hjertet begærer, og til rigtig fine priser! 

Se webshoppen her: https://shopping.coop.dk/

I kan holde øje med https://momstertest.dk/ hvor der kommer en uddybende anmeldelse af autostolen.

/ Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen