KOGLEN, ÆGGET ELLER SVANEN?

Reklame

I kender dem sikkert som nogle af Danmarks største designklassikere – nu har de fået nyt liv!

Danske designklassikere uden at blive rippet!

Når man siger koglen eller svanen tænker man straks, av min pengepung. Og ja, det havde jeg da også sagt hvis jeg skulle ud og investere i en kogle til over spisebordet. Den må jeg desværre nok kigge længe efter, men jeg har fået en til mit budget.

Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Brainchild har nemlig været inde og fortolke de smukke danske klassikere, og har konverteret dem til plakatform.
Da jeg først fortalte Mads om at vi får nye billeder, og at det er danske møbelklassikere der er motivet sagde han stort rungende NEJ! Når man ikke har råd til de rigtige, skal man ikke hænge billeder op af dem!

Nytænkning

Ja, det havde han jo i og for sig ret i. MEN, sagen er den at det ikke er en, én til én kopi af de smukke klassikere. Brainchild har været inde for fortolke disse klassikere – så med første øjekast tænker du ikke det er møblerne du kigger på. Tá fx. koglen, som er en af mine favoritter, den har de taget bogstavelig, og har en rigtig grankogle som motiv, men når man kigger nærmere kan man godt se hvad der inspirere, og hvad der har inspireret designeren dengang de designede klassikerene.

Moderne, menimalistisk og ovenud smuk!

Sådan vil jeg beskrive plakaterne – de passer ind i de fleste hjem. Du kan få dem med forskellige motiver, forskellige farver og i 2 forskellige stilarter. Personligt er jeg helt vild med den sorte baggrund, men det passer også bare mega godt ind i mit hjem!

Koglen pynter fint i vores tv stue

Udover plakaterne har de også en lille “ægget” figur. Det er en lille træfigur med fod, som igen kombinere det klassiske design med ideen bag.

se alle deres smukke klassikere her; https://brainchild-original.dk/

/Michelle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen