GODNAT OG SOV GODT!

Jeg har været alene med Witus knap en måned nu, altså sådan HELT alene, i mit HELT eget hus, i en HELT anden by, ork kunne blive ved. Det går faktisk meget godt, Witus er en nem dreng, og generelt glad og tilfreds. Det er han så lige indtil klokken slår sengetid!

Alle småbørns forældre kan sikkert nikke genkendende, men lige meget hvor mange millioner milliarder mennesker der har prøvet det her før mig, så syntes jeg det er mega hårdt!

Witus har være syg on/off siden midt december, hans søvn og generelt vores putteritualer er røget helt i vasken, og nej jeg må ikke klage over hans søvn for han sover faktisk igennem, og har alle dage gjort det MEN han vil pt. Ikke sove i hans egen seng. I en måned nu har jeg haft den lille akrobat i min seng, og jeg må sige, kæmpe respekt til de forældre vis børn holder dem vågne om natten!

HVORDAN POKKER OVERLEVER I!?

Jeg har det nok nemt, men føj jeg syntes det er hårdt! Når klokken slå 19 forvandler min ellers sukkersøde søn sig til en lille dæmon, der bare ikke vil sove.

Jeg fandt ud af at jeg nemt kunne få ham til at sove enten ved at sidde med ham i sofaen foran fjernsynet, eller ligge mig ved siden af ham i min seng, men det bidder seriøst en i en vis legemsdel senere. Nu har jeg en søn der ikke vil falde i søvn medmindre han er hos mig

(flot Michelle)

Så nu er nok, nok og lille manden skal ind på eget værelse igen, starter fra i dag.

Og vi startede… f@*k! Det var en hård kamp! 1,5 time og to blodige øre senere sover han! Okay måske ikke blodige øre, men to meget ømme øre, mine øre vel og mærket. Witus har en underlig mani med at nuller øre når han er træt, don’t ask me why?

Vi startede med at børste tænder, ren ble og alt det der putteritual gøgl, han blev lagt i hans tremmeseng med en drømmeflaske, han sagde ikke en lyd og jeg tænkte YES! Men man skal så meget lade være med at jinxe det, for hokus pokus Witus i fokus!

Så gik cirkusset ellers i gang, og jeg tænkte måske jeg bare skulle lade ham græde ud, som man gør med den der ”sov godt og godnat” metode – jeg holdte lige præcis i 5 sekunder, også var hønemoren inde på værelset igen, den metode kommer jeg ikke til at forstå mig på?

Jeg endte med at kravle ned i tremmesengen til ham, hvilket Witus syntes var mega sjovt, men DET VIRKEDE!!! Han faldt i søvn! Sååå kom næste udfordring så, hvordan pokker kommer jeg op af sengen UDEN at vække drengen?! Med min smidighed og ynde fik jeg mig kringlet ud af Witus jerngreb og op af sengen, uden at smadre senge og vække drengen.

PERFEKT!

Vi fortsætter i morgen, og dagen efter i morgen osv. Osv. Osv. Jeg giver ikke op og det skal nok lykkes!

I må meget gerne komme med gode råd og erfaringer, for jeg ved jeg ikke er alene, og der er sikkert nogle af jer der har et fif eller to i ærmet.

/Michelle

4 kommentarer til “GODNAT OG SOV GODT!”

 1. 1. Det med at nulre er noget tryghedshalløj – min bror skulle altid have fat i min mors brystvorter, så hver du glad for, at W har valgt øreflipperne 😂har han ikke en nusseklud eller bamse, som han kan nulre i stedet?

  Og i forhold til søvnen, tror du ikke at det er en reaktion på flytningen/det nye sted, som kommer nu? Det kunne godt lyde sådan, når han vil være tæt på dig. Måske en trøje eller andet der dufter af dig kunne hjælpe?

  Hæng i ❤️

  1. Haha årh Gud, ja så er ørene jo ingenting😂 nusseklud virker ikke, det er ørene eller ingenting🙈
   Jeg tror det er en reaktion på det hele, brudet med far, flytning, vuggestuestart og sygdom – også en god portion dårlig vane (den tager jeg på mig)😅
   Måske det med trøjen ikke er en dum ide🤔
   Tak for svar, jeg hænger så meget jeg kan❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen